Užite si Dubaj teraz vo výnimočnej cene pre pobyty do konca roka 2013! V akcii balíky na 7 nocí, Unlimited Golf na Al Badia Golf, letenka Emirates, safari a transfery..

DUBAI & GOLF

Destinácia za posledné roky niekoľkokrát potvrdila svoj titul "Uznávanej golfovej destinácie roka" podľa IAGTO. 

Dubai je najrýchlejšie sa rozvíjajúcou destináciou golfového sveta. Je domovom prestížneho turnaja PGA Dubai Desert Classic, na ktorom každý rok svetoví golfoví hráči súperia o mnohomiliónovú výhru.

Prehľad dubajských ihrísk:

Emirates Golf Club: prvé trávnaté ihrisko na Blízkom východe. 18-jamkové ihrisko Maijlis par 72 bolo vyhlásené za jedno zo 100 najlepších ihrísk mimo USA podľa magazínu Golf Digest.

The Montgomerie Dubai – svetová golfová výzva. 13-jamkové ihrisko par 3 je nielen navrhnuté v tvare SAE, je údajne i najväčším golfovým greenom sveta – vyše 17 tisíc m2, čo je veľkosť porovnateľná s veľkosťou deviatich štandardných greenov.

Veľkolepý 18-jamkový Dubai Creek Golf & Yacht Club je situovaný v srdci Dubaja. Ihrisko par 71 sa vinie trasou dlhou viac ako 6 km, posiatou datľovými a kokosovými palmami i vodnými prekážkami.
 
Púštne ihrisko Arabian Ranches meria enormných 7.032 metrov a je prvým dubajským ihriskom v meste. Hráči nemajú vodné nástrahy, no musia sa popasovať s fenoménom púšte samotnej.
 
Els Club v srdci Dubajského športového centra meria obdivuhodných 7 kilometrov, ktoré sa rozprestierajú na prírodnej púštnej vegetácii. Jamky a layout sú v klasickom tradičnom štýle.
 
Al Badia, prestížne 18-jamkové ihrisko par 72 od Roberta Trenta Jonesa Jr., je navrhnuté na štýl oázy – kombinuje tropické komponenty, až 11 jazier rôznych veľkostí, piesočnaté duny i rastliny typické pre Arabský záliv.
 
Jumeirah Golf Estates je domovom najatraktívnejších a najžiadanejších rezidencií a svetovej golfovej destinácie číslo 1. The Earth Course získalo reputáciu jedného z najlepších ihrísk v regióne na základe kvality a náročnosti a hosťuje prestížny šampionát Dubai World.
 
Detaily špeciálnej ponuky nájdete na: 

Crowne Plaza Dubai Festival City
Luxusný 5* hotel s atraktívnou polohou neďaleko centra Dubaja a luxusného jachtárskeho prístavu..

Intercontinental Dubai
Unikátny 5* hotel v tvare plachetnice, situovaný neďaleko obchodného centra Dubaja – blízko Burj Khalifa a Dubai World Trade Centre..

Kompletná ponuka Dubaj