Pláže, pobrežné mestečká a hory, ktoré inšpirovali Salvadora Daliho – vydajte sa s nami za golfovými ihriskami na Costa Brava!

Za posledné dva roky golfové ihriská a rezorty na Costa Brava investovali mnoho do facilít, renovácií a nového vybavenia – región teraz začína naberať na popularite, hlavne medzi golfistami a golfovými touroperátormi. Privíta Vás tu rozmanitosť a nádherná prírodná panoráma od pobrežných golfových ihrísk cez ihriská vinúce sa lesmi až po úpätie Pyrenejí.

Stálicou na scéne je ihrisko PGA Catalunya, ktoré sa pravidelne umiestňuje medzi top 10 európskymi ihriskami podľa časopisu Golf World a hosťovalo turnaje Spanish Open i Sarazen World Open. Dve 18-jamkové golfové ihriská Stadium Course a Tour Course sú veľdielom golfovej architektúry s fervejmi zvýraznejnými zeleňou, početnými vodnými nástrahami a úžasnými panormatickými výhľadmi.

Severovýchod Španielska blízko Pyrenejí je navyše bohatý na kultúru i gastronómiu (najvyššia koncentrácia Michelinovských reštaurácií v celom Španielsku). Reštaurácia "El Celler de Can Roca" s až troma Michelinovskými hviezdičkami sa umiestnila v rebríčku časopisu Restaurant Magazine na prvom mieste spomedzi top 50 reštaurácií sveta! 

Kompletná ponuka Costa Brava

Fotogaléria- zdroj: ilustračné foto PGA Catalunya Golf a Emporda Golf