Tri uznávané golfové ihriská v Abu Dhabi dominovali regionálnemu rebríčku, ktorý zostavil Golf Digest Middle East magazine. Lokalita sa na potešenie golfistov vyznačuje pomerne vysokou koncentráciou kvalitných ihrísk – v okruhu 90 minút ich nájdete až šesť. 

Abu Dhabi Golf Club kraľoval rebríčku už druhý rok po sebe. Ihrisko s mnohými medzinárodnými oceneniami a clubhousom v tvare sokola je symbolom nielen Blízkeho východu ale aj svetového golfu. 

Prvý skokan roka, Saadyiat Beach Golf Club s dizajnom od Garyho Playera patrí medzi najpútavejšie golfové zážitky a je povinnom zastávkou mnohých golfových dobrodruhov.

Napokon ihrisko Yas Links od Kyla Phillipsa, jedného z najkreatívnejších architektov vôbec, je v tomto emiráte nesporným dizajnovým míľnikom. 18- jamkové golfové ihrisko s dramatickým výhľadom na Arabský záliv kombinuje skvostný výhľad a golf na svetovej úrovni. Na atraktivite mu pridáva jedinečný výhľad na oprotiľahlý okruh F1, ikonický Ferrari World či Yas Waterworld. Pokorte s nami ihriská na Blízkom východe!

Aktuálna ponuka tu

Foto- zdroj: ilustračné foto Abu Dhabi Golf