Pozícia golfového rezortu Donnafugata je na vzostupe po tom, čo sa jeho 36- jamkové ihrisko umiestnilo v rebríčku 30 najlepších talianskych ihrísk! Toto sicílske ihrisko je v poradí druhým, ktorému sa dostalo takéhoto ocenenia. Vysoko hodnotené je takisto ihrisko rezortu Verdura:  East & West medzi top desiatkou.

Donnafugata sa teší popularite predovšetkým u britských golfistov. Len za minulý rok ich návštevnosť prekonala všetky rekordy – dosiahla až štvornásobok oproti predošlým rokom! Toto gigantické číslo nie je konečné – v roku 2014 sa očakáva ďalší, vyše 50% nárast rezervácií.

DONNAFUGATA GOLF RESORT & SPA
Špičkový luxusný 5* rezort je jedným z najočarujúcejších miest na celej Sicílii a ideálnym útočiskom pre milovníkov golfu. Rezort má rozsiahle spa & welness centrum (fínska a parná sauna, bazény, hydromasáže a fitness) s výhľadom na dve majstrovské golfové ihriská, ktoré v roku 2011 hosťovali turnaj Sicilan Open.

VERDURA GOLF & SPA RESORT
Golfisti majú k dispozícii 3 golfové ihriská s rôznou náročnosťou – spolu až 45 jamiek na nádherne azúrovom pobreží Stredozemného mora. Len za tento rok stihol rezort hostiť prestížne turnaje ako Rolex, Lacoste, Buccellati a Immo Golf Cup, potvrdzujúc svoje status destinácie na svetovej úrovni.

Sicílske golfové balíčky v našej exkluzívnej ponuke!

Foto- zdroj: ilustračné foto Donnafugata Golf Resort & Spa