Kanársky rezort zjavne čaká v tomto roku veľa rekordov. Golfisti z celej Európy mu už v zime preukázali svoju priazeň tým, že ich návštevnosť oproti minulému roku vzrástla o vyše 35 percent! Po extrémne vyťaženej zime tak na tento golfový raj čaká ešte náročnejšie leto.

Jediný 36-jamkový golfový komplex na kanárskych ostrovoch sa okrem dvoch 18-jamkových majstrovských ihrísk pýši excelentným vybavením, službami a performance centrom.

IHRISKÁ
Salobre South Course – taktiež nazývané Old Course. O dizajn sa postaral Roland Favre. Členitý terén a premyslené rozloženie jamiek dopĺňajú nádherné výhľady na more a okolité pohoria.

North Course – alebo aj New Course od architekta Rona Kirbyho výrazne kontrastuje s prvým ihriskom. Bolo inšpirované púštnymi ihriskami v Amerike a je skvelou golfovou výzvou, keďže sa navyše vinie oblasťou s horninami vulkanického pôvodu.

REZORT
Poloha: ideálna lokalita na juhu ostrova; 10 min od Maspalomas a 30 min od letiska Gran Canaria International Airport v Las Palmas

Rezort otvorený v roku 2006 ponúka veľa možností pre športové vyžitie a relax golfistov i negolfistov. Celkovo poníma 313 izieb, 4 reštaurácie, 2 štýlové bary, luxusné spa Aloe, plne vybavenú posilovňu a 7 outdoorových bazénov.

Ulahodí tiež cyklistom, milovníkom turistiky, yogy i pilatesu. Hotelovým hosťom je k dispozícii grátis shuttle na pláž v Maspalomas.

DESTINÁCIA
Gran Canarii bola udelená cena  IAGTO v kategórii Európska destinácia roku 2013. Celoročne tu teplota kulminuje okolo 24 stupňov Celzia, čo zaručuje dlhodobo skvelé golfové podmienky. Je z čoho vyberať: v dostupnej vzdialenosti tu celkovo nájdete až 7 golfových ihrísk.